De lovet godt vejr til en tur til Grenå og det tog ikke mange timer fra turen havde været på mailen til vi måtte oprette venteliste til turen.

Lidt over Kl 9 kørte vi mod Grenå i Sebastians bil med trailer og Emils med båden. I Grenå var Vandet fladt og solen skindet. Afsted kom vi og målet var As-24 da der skulle være strøm der ude. Fremme ved As-24 var det ikke tilfældet og ankret blev hurtigt smidt og Sebastian og Emil kom efter.

Vejret fejet ikke noget

På bunden skulle ankeret lige rykkes 8 meter men da sigten var super god var det en nem opgave og påbindingen var hurtigt klaret. Sigten var nok 10 meter så man kunne ligge på midten af vraget og se det hele.

Udsigten ud af vinduet 

Der gik ikke længe så var jeg pludselig inde i styrhuset… Sebastian skulle også prøve. Han protesteret dog lidt over jeg ikke havde fjernet linerne der inde 🙂 Ud kom han dog igen.

Der var da torsk om end de var små og få 

Sebastian ved vraget

Der var torsk på vraget men intet som da jeg startet med at dykke! Og de fleste var ret små… Vi nået lige at hilse på Jakob og Dennis inden turen gik mod overfladen og en afløsning af Jakob og Rene.

Bobler ved bøjen

Oppe igen var bølgerne om muligt kun blevet mindre og solen skindet stadig. Og med de andre tilbage i båden satte vi kursen mod Ida. Her gentog processen sig bortset fra at Rene sad over.

3 af de mange nøgensnegle

Ofte massere af småfisk på toppen af Ida

Ud over det andet liv på Ida så var der også lidt flere fisk der kom med op. Med alle retur i båden var der ikke andet for en at sejle til Grenå, få båden på land og så køreturen Til århus.

Dagens fangst

Tak for en god tur!

Hilsen Emil