Det var længe siden jeg (Emil) havde været i vandet og for tiden har jeg god tid så det var oplagt med en tur til Oddesund en dag midt på ugen midt på dagen. Thomas og Sebastian var i samme situation og tog med. Vi skulle mødes kl 13 men da jeg mødte op kl 12:40 var både Sebastian og Thomas mødt op. Det så ud til allerede at være strømfrit så vi grejet op med det samme. Det blev til en god time i vandet uden strøm og fin sigt.

Mængden af hummer er bestemt ikke hvad den har været. Så tilbage på land kunne vi diskutere hvad årsagen kunne være men vi kan jo kun gætte. Et bud kunne dog vær taskekrabber for dem er der godt nok blevet mange af de sidste år. Og alt andet lige må de da spise noget af det samme.

Der var god tid til at strømmen skulle tage til så efter en time i overfladen fik Sebastian og jeg yderligere 45 min i vandet og så er et 2×12 og en stage flaske også tomme.

Så er der mad