Denne søndag dagen efter vores julefrokost var der nogen der behøvet lidt frisk luft. Så kl 10:00 mødtes Astrid, Sebastian, Kasper, Stig og Emil (mig) i klubben og fik gjort den orange båd klar til en tur på bugten. Det hele gig lidt langsomt denne dag men afsted kom vi da. Målet var prammen men på vej ud af havnen gik det op for mig at det vigtigste dykkerudstyr stadig lå i klubben så på vejen måtte vi lige ind forbi og hente nedstrygeren… IMG_1976

Der ud af det går

Vel fremme på prammen blev Kasper i båden mens vi andre dykket. Sebastian og jeg tog den indenfor hvor der var et tærehold der skulle have lidt hjælp til at blive større. 30 min arbejde resulteret i en sigt der var så dårlig at det ikke var muligt at sige om min lygte på 3000 lumen var tændt så vi fortrak langs linehjulet fra stedet. IMG_1966

Det var før sigten blev helt slem…

IMG_1967Eftersigende arbejder Sebastian 

Oppe igen var det Kaspers tur til at komme i vandet og Sebastian og jeg gjorde ham selv skab. Her var sigten rigtig god og der var nok at kigge på. Desværre løb jeg ret hurtig tør for luft og måtte lade Sebastian og Kasper gøre arbejdet færdig med en af to store hummere Kasper fik med op.

Tak for en god tur!

Hilsen Emil