Målet for denne tirsdags dyk var S/S Olympia lidt uden for Aarhus havne indløb. Vi mødtes lidt tidligt for også at få mulighed for lidt klubaften, så allerede ved 17:00 tiden var båden i vandet og klar til afgang. Vi var ialt 6 Biodykkere, og vejret var lovende. På vej til dykkerpositionen kunne vi i det fjerne skimte M/Y Dannebrog’s smukke linier. Efter lidt søgen fandt vi Olympia, og selvom der ikke er meget tilbage af vraget lykkedes det alligevel at dumpe ankeret næsten midt i.

På dybden var sigten ikke den allerbedste, men der var ingen strøm hvilket næsten altid gør det en del nemmere. Pernille og Jørgen dykkede først efterfulgt af Thomas og Jacob. Der blev mudret lidt op hvilket efterfølgende gav anledning til en venskabelig samtale om, hvem det var, der slukkede lyset.

IMG_2445IMG_2457

I denne dykkersæson har vi hidtil været forskånet for brandmænd, men denne gang, netop på sikkerhedsstoppet, blev vi omringet af nogle stygge eksemplarer af racen. Det gjorde av!

IMG_2474IMG_2461

Tilbage i båden kunne vi konstatere, at Dannebrog var kommet tættere på, og at Jørgen havde fået Renes’ linehjul filtret godt og grundigt sammen.

IMG_2432

Rene’ og Emil hoppede i som de sidste. Og så kom regnen. Tæt bygeregn fra kulsorte skyer. Surt show, men på med dykkerhætten igen og så bare vente og se lidt på trafikken rundt om os. Dannebrorg kredsede stadig omkring os. Et mindre fragtskib lå til ankers, og Catlink fræsede frem og tilbage og satte skub i bølgerne. Nede ved vraget på knap 14 meter kunne man tydeligt mærke når Catlink passerede.

IMG_2488

Vi fik Rene og Emil ombord, ankrene hevet hjem og satte kursen mod Aarhus. På vej ind overhalede vi Dannebrog tæt om bagbord, og så blev det vinket. Jeg tror de har nogle fast ansatte professionelle vinkere på det skib.

Dagen sluttede med lidt bestyrelsesmøde, sauna og øl.