Da var store planer denne torsdag hvor Kasper havde første fridag efter en eksamen og Emil jeg sidste inden en eksamen. Vejret havde tegnet godt så vestkysten og Grenå havde været nævnt men da dagen kom var det bedste mål at krybe i læ af Djursland. Båden kom i vandet i århus havn og kursen sat forbi Sletterhage og videre ud til Kobbervraget.

Her dykket Kirstine og jeg først. Det blev til et fint dyk med torsk til os begge, god sigt og en masse vraggods at rode i. Det er tydeligt at der ikke er så mange der kender vraget for der lå både lamper og talerkaner frit fremme!IMG_1564

Lampe

IMG_1566

Havkarusser i stævnen

IMG_1569

Opvask?

IMG_1572

Den var nu godt bevaret i mudderet

IMG_1573

Hårhvar 

på vej op sprang lynlåsen i min tørdragt. Heldigvis havde vi ikke noget deco for da jeg havde holdt et lille minuts sikkerhedsstop besluttet jeg at det ikke var nødvendigt idag så Kirstine fik lov at holde det selv mens jeg skyndte mig op i båden. Her var Sebastian lettere døsig af søsyge men Kasper fik hurtigt hjulpet mig i båden.

Med Kirstine godt i båden også var det Kasper og Sebastian der skulle i vandet. Men inden det var der lige et militær fartøj der lå nord for os der måtte vække kaptajnen på mols linjen. Fra VHFen kunne vi høre følgende “mols Mary, mols Mary, mols Mary har i set den lille gummibåd med dykker i vandet ret fremme for jer?” Hvor til de kunne svare at “det har vi nu!”. Her efter drejet mols linjen mod syd tilbage i sejlrenden væk fra vores position som var nogle 100 meter nord for sejlrenden.

Med Kasper og Sebastian tilbage i båden til næsten aftalt tid eller måske ikke helt aftalt tid!!! Men det kunne de jo ikke gøre for når de blev overfaldet af kæmpe store torsk der stjal harpuner og slæbte dem væk fra vraget!. Hvor meget der er rigtigt ved jeg ikke for jeg var jo i båden. Men Sebastian havde en ornelig kæmpe at en torsk på ca. 5 kg med op.

Næste mål blev Maja. Her måtte jeg sidde over med en ødelagt lynlås men de andre 3 havde vist et fint dyk og Sebastian havde endnu en fin torsk med op.

Sidste dyk blev ved stenrevet ved Sletterhage. Her sad Kirstine også over da det var ved at være koldt i en våddragt.

DSC_0260

Overflade tid ved Sletterhage

DSC_0261

Lidt solskind havde ikke gjort noget men vi er jo i Danmark… 

Kasper og Sebastian kom op igen på samme måde som Stig plejer. Det er sådan noget med at sende en bøje op for at markere at nu kommer vi op og så kommer man op et helt andet sted…

Tilbage til klubben først på aftenden hvor efter de obligatoriske pizzaer kom i ovnen mens udstyret blev ren gjort og flaskerne fyldt.

IMG_1575

Monstret fra dybden

IMG_1576Tilfreds jæger!

Tak for en god tur! Næste gang forhåbentligt i en tæt dragt!

Hilsen Emil