Dagens tur skulle være til Grenå. Vi var Sebastian, Rene, Morten H. og mig (Emil). I Grenå sluttet Jørgen fra Poseidon i Randers sig til.  De lovet ikke helt fladt vand så vi enes om noget kystnært. Første mål blev Prammen der ude og Morten og Jørgen der dykket på RB blev første hold. De kom op med meldingen og god sigt og mange fisk hvilket jo lige var noget vi andre ville høre.

Under den første betonklods lå der to rødtunger. Bang og den første sad på spydet. Den næste fik et lille stik med spydet og pludselig var der 3 rødtunger på spydet… hvor nr 3 kom fra er uvist… IMG_2771

Det er effektivt det der!

Det næste skud var endnu mere effektivt. 2 torsk med hovederne lige bag hinanden – bang og ud kom de begge to samt endnu en rødtunge!…!!

IMG_2772

Tre i et skud!

I huldet lige ved siden af lå Sebastian og rodet med et eller andet. Det viste sig at være en af de rigtig pæne torsk!

IMG_2774

Ja der skal tages ved for at få den ud!

Senere i et af de huller der er i toppen fik Sebastian endnu en af de rigtig fine torsk! og så var det jeg tænkte at det hul kunne jeg da godt komme ned igennem. Net og harpun ind og så helt lodret med gennem det. Med en 15 l på ryggen kunne det ikke lade sig gøre da huldet var for smalt men nu var mit jo kun et 2×10 L. Inde viste det sig at huldet var det eneste der var og så var der ellers 3-4 store torsk mere der inde. De skulle tages med hånden. Den første smuttet fra mig men den kunne jo ikke komme langt. Den næste slap ikke. Nu var sigten efterhånden 10 cm men jeg viste jo der skulle være flere torsk der inde så jeg forsatte rundet. Flere gange så jeg dem også og endnu flere gange svømmet de ind i mig men til sidst måtte jeg give på og føle mig ud igen…

Oppe igen blev kursen sat mod Felecia hvor nogen af os også lige fik et dyk og et par torsk mere.

IMG_2781

Dagens fangst

20170520_183453Klar til fryseren 

Tak for endnu en god dag!

Hilsen Emil