Vejret og kalenderen tillod en tur til Grenå. Afgang blev sat til kl 11:05 da der var nogen der lige skulle have lidt afstand til en bytur. Vi kom afsted planmæssigt selv om Kasper syndes at alarmen skulle sættes til og gå i baglås…

Grenå blev nået og båden kom hurtigt i vandet og blev pakket så vi kunne komme der ud af mod Prammen som var det første mål. Her var ikke så meget strøm som frygtet og Sebastian og Kasper fik hurtigt bundet på. De kom op 7 min før den aftalte tid så vi var sikre på de var løbet tør for luft men det var plads i fangstnet de var løbet tør for!

Så blev det os andre der skulle tynde lidt ud i torskebestanden hvilket også fint lykkes da der var fisk til alle mand. Foruden mange fine torsk blev det også til et par fine rødtunger. IMG_1582

Den er fin!

IMG_1583

Nøgensnegl

IMG_1589

3 i et skud! 

Godt oppe igen havde vi fået selskab at en anden båd med fridykkere så alt i alt blev det er skidt dag for torskebestanden på Prammen denne dag.

Sebastian fik fint sejlet os over til Felicia der lå lige i nærheden og her gentog rækkefølgen sig.

IMG_1593

Mad i mens vi finder Felecia

Vi fik renset fisk, spist kage og taget billeder mens Kasper og Sebastian fik bundet på og skudt flere torsk.

DSC_0281

Ikke alle fisk bliver små når de kommer op!

Felicia kan være svær at finde rundt på så det lykkes ikke Sebastian og Kasper at finde ankeret da de skulle op. Der i mod lykkes det dem at komme problem frit op med bøje og tilmed lige ved siden af båden.

DSC_0289

Hvorfor tage ankeret op når man har en Bøje

Vi andre kom i og havde endnu et fint dyk med flere torsk og andet liv. På vej op kom vi lige forbi en brændmand som havde flere små fisk der havde søgt sikkerhed i ly af dens brændende tråde.

IMG_1598

Selskab på tovet 

Her efter gik turen tilbage til Grenå havn hvor båden kom sikkert på land og bilerne blev pakket så vi kunne komme mod Århus. Vi kom forholdsvis tidligt tilbage til klubben men når der skal skyldes udstyr, renses fisk og spises pizza så ender det med at blive sent men sådan er det jo.

DSC_0293Massere af fisk til ALLE

Tak for en god tur.

Hilsen Emil