Vi møde kl. 9 i klubben og fik sat den sorte båd i vandet. Det blæste en del men heldigvis lå Århusbugten i læ. Vi havde aftalt at møde med en anden klub ude på bugten. Da vi kom der ud var den anden klub ved at smide første hold i vandet. Vi fik smidt vores første hold i hvor efter vi kunne snakke med dem der var tilbage i den anden båd.

IMG_1831

Ja vi var en del dykkere på vandet denne dag.

45 minutter senere var det tid til at bytte så mit hold kom i vandet. Sigten var ikke som et godt vinterdyk men bestemt brugbar. Dykket forløb uden problemer ind til vi skulle op for så var min Deco-bøje pludseligt blevet utæt og virket mere som anker end bøje. Opstigningen gik dog okay alligevel.

IMG_1840

Tangspræl

IMG_1845

Spøgelses garn – En blanding af død og mulighed for nyt liv…

Efter en lille sejltur var det tid til at tømme flaskerne så i vandet røg søren og Thomas. De var dog hurtigt oppe igen da den lygte Thomas havde med ikke gad lyse mere.

Her efter hoppet Rafid og mig i. Vi nået bunden på 17 meters dybde hvilket var 5 meter dybere end forventet. Årsagen fandt vi hurtigt for ankeret blev trukket hen over bunden. Sigten var virkelig god! Men efter hånden som vi fulde slæbesporet og kom op på lavere vand blev den mere som på første dyk.

Jeg fandt to rigtig fine nøgensnegle med desværre havde jeg glemt kameraet oppe i båden.

Luften slap desværre hurtigt op og vi måtte gå mod overfladen hvorefter vi sejlet hjem over.

Tak for en dejlig dag på og i bugten!

Hilsen Emil