Dejlig tirsdagstur til Samsø.Vi mødtes kl. 10.00 og pakkede og satte båd i på Bellevue (det var hårdt) og så sejlede vi hele turen til Sletterhage og dykkede på det hemmelige vrag “kobbervraget” hvor der var en del løsøre på bunden (26 meter). Her var vi færdige ca. kl. 15 (vi var ret langsomme til at komme afsted).Derefter en flot lang (+30 km) sejltur langs hele Samsø østkyst, gennem Kyholm løb og videre ned til Gudrun – nok et af de flotteste vrag i “nærheden” af Århus (24 meter). …

7-3Så gik turen syd om Samsø i højt solskin, og vi tog ind til Koldby Kås, hvor vi mødte nogle flinke mennesker på færgekroen. Emil fik et lift benzinstationen i Tranebjerg – mens vi andre spiste aftensmad og drak kolde colaer i solskinnet…Med mad og is i maven sejlede vi så til Tunø og fik dykket på Ellen Dyer (18 meter), hvor der var masser af torsk og god stemning. Sidste dyk sluttede 15 minutter før solnedgang – og så gik turen hjemad med næsten fladt vand, solnedgang – og de sidste 5 sømil med over 32 knob (60 km/t), indtil vi var tilbage ved Bellevue ca. kl. 22.45.

Mens vi knoklede med at få båden op (fra Bellevue) kom der en studenterfest forbi og smed tøjet, så underholdningen var der også sørget for… Så da vi efter udpakning, afskylning og fiskerensning endelig sad med en afslutningsøl var man godt nok ved at være mættet af indtryk!

Tusind tak for en god tur – og hvor var det fedt at komme i vandet igen! Den orange båd bruger ca. 100 liter benzin på sådan en tur (og det var ca. 125 km på ret fladt vand).