Palle havde en ca. position på en skråning fyldt med hummere og dem ville vi godt ud og kigge lidt på. Så Palle, Pernille, Jørgen og jeg mødes i klubben kl. 13. to forsøg på at finde skråningen og alle hummerne gav ikke noget resulteret.

IMG_1866

Eremitkrebs var der mange af! men det var vist også det tætteste på en hummer…

Vi valgte derfor at tømme flaskerne på prammen hvilket viste sig at være et godt valg. Vi var knap kommet ned før Palle havde skudt den største torsk jeg til dato har set i Århusbugten. Ikke at det havde været noget særligt hvis det havde været ude i det åbne Kattegat men det var det jo ikke!

IMG_1878

Palle med en fin torsk!

Der var også en fin buskhoved på prammen! og Selvfølgelig alt det andet vi plejer at se der ude.

IMG_1874

Fin buskhoved

Her efter gik turen hjem over hvor vi byttet Pernille ud med Kasper b. og fik fyldt flaskerne igen før turen gik mod molen. (vel og mærke der hvor man godt må dykke!)

Det blev et skumrings dyk Men det er jo heller ikke så dumt.

IMG_1894

Sød rød ulk.

IMG_1888

En af mange små fladfisk.

Der var også en del fladfisk men desværre var de fleste ret små. Der kom dog også fladfisk med hjem som vel og mærke var over målet.

Da vi skulle hjem var vandet blevet fladt og Palle så sit snit til at tage roret og så blev der ellers drejet på gashåndtaget! Vandet var dog så fladt at det ikke lykkes Palle at smide nogen ud af båden.

IMG_1901

Se lige det smil hos fartdjævlens!

Tak for to gode tur på en og samme dag!

Hilsen Emil