Rene syndes vi skulle tømme den sorte båd for benzin inden vinteren og så syndes jeg jo passende vi kunne tage en tur på prammen i samme omgang. Efter en del bøvl med udstyr og båd som det er alt for længe siden vi sidst havde lejet med nået vi prammen hvor vi fik smidt ankeret.

Kasper og Jeg var først i vandet som var ganske klart og fyldt med morild og rippegopler! Det er altså et fedt syn!

bunden blev hurtigt nået men prammen var ikke at se nogen steder. Vi fandt en spole frem og kort efter fandt vi også prammen.

IMG_4264

Stor stime af sej!

Kasper gik i krig med torskende mens jeg begyndt at fotografere nogen af alle de rigtig mange nøgensnegle der ca. var over det hele. Det viste sig dog hurtigt at være en uoverskuelig opgave da man fik øje på nye nøgensnegle hurtigere end jeg kunne nå at tage billeder af dem og da flere af torskende var ganske nærgående blev kameraet byttet ud med harpunen og kort tid sener var jeg ved at blive svømmet ned af den største torsk jeg til dato har skudt i Århusbugten. Den var faktisk så stor at den havde været ok selv efter Grenå standarter.

IMG_4271IMG_4256IMG_4272IMG_4284

Nogen af de mange nøgensnegle

Tiden går hurtigt på et sådan dyk og jeg nået værgen at skyde alle de store torsk eller fotografere alle nøgensneglene før vi skulle op.

Tilbage i båden fik vi smidt Thomas og Rene i vandet og de var også rigtig godt tilfresse med dykket!

Det var blæst op men turen ind gik nu fint alligevel.

IMG_4286

Et par fine fisk – specielt den ene!

Tak for turen og vi må snart afsted igen!

Hilsen Emil