Fællestur til Sletterhage

af

Deltagere: Astrid, Rasmus, René, Stig, Josh og Philip

Dato: 20. maj, 2022

Dyk på turen:

Beretning:

Vi havde lejet fyrmester boligen ved Sletterhage hen over weekenden, hvor den stod på hygge, god mad og dykning. Fredag eftermiddag kom vi til Sletterhage, spiste aftensmad og havde efterfølgende et stranddyk, vi gik i på Vestsiden, her var Strøm i et omfang hvor vi overvejede, hvorvidt man burde afbryde dykket men langs med skranten på 20 meter var der nogenlunde roligt og den strøm der var førte os fint rundt og ind til stranden på modsatte side af fyret. Super fint dyk og smukt at komme op til solnedgangen over Århus og lys i fyret.

Lørdag kom René og Philip med tornadoen, det blev til to vragdyk, på henholdsvis Kobbervraget og Maya, så sejlede vi ind og fik frokost inden det sidste dyk på et rev i Ebeltoft Vig, her var både taskekrabber og hummer, hvoraf den sidste blev en del af aftensmaden.

Søndag Blev til et enkelt Stranddyk ud for fyret, her kom vi en smule dybere, en hummer var ret så tydelig på den hvide sandbund, desværre var hun med rogn, så hun fik lov at gå. Før turen gik hjemad mod Århus