klubaftnen stod på speedbådscertifikat så det ende med at det kun var Søren og mig der skulle i vandet denne tirsdag og det kunne så passende blive et natdyk efter afsluttet undervisning i hvordan man kan få de store skib til at bruge +2000 liter ekstra brændstof, det var vist sådan noget der hed ”god sømandskab” eller også var det noget helt andet…
Vi hoppet (læs ”slæbte os”) i inde ved den permanente og tåget (men det var nu ikke fordi sigten ikke var god for det var den be…stemt) så rundt et godt stykke over en time før vi syndes det måtte være nok. Turen bød på sure krabber, en lille pighvar!, et par pæne skrubber (der nu ligger i min fryseren), næsten hånd tamme sej, dovne små torsk, en flot men sulten fjæsing, en pæn havørred der var så tæt på at man kunne se at der var fiskelus på ryggen af den. Den svømmet først væk da søren forsøgte at fange den med hånden. Desuden var der Morild når man slukket lygten.
Da vi kom op fik vi at vide at vi havde været ”hoved attraktionen” til en koncert der blev holdt inde på den permanente.
Det er ikke kun skidt at vi går den mørke tid i møde for natdyk er altså bare fedt!!