Om BioDyk – Århus

Fokus opgave:

Altid tilbyde de gode oplevelser og sundt kammeratskab


Mission:

Blive ved med at være det naturlige valg af dykkerklub i Aarhus området


Vision:

Medlemstilgangen, øget sikkerhed og facilitere tværfaglige samarbejde


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BioDyks historie 

1975: Dykkerklubben Undervandsbiologisk Miljøgruppe, BioDyk – blev oprettet af biologistuderende ved Aarhus Universitet. Det første klublokale var et rum på Naturhistorisk Museum.

1988: BioDyk flytter til Sølystgade og senere til et kælderrum ved Steen Billes Torv på Trøjborg.

1993: BioDyk flytter til Fortevej 103, Risskov og afsluttede udvidelsen af klubhuset, som vi stadigvæk bruger idag!

Se Biodyk på Street view og kortet: Her   


foto

¨BioDyks Kerneværdier

BioDyk er der en åben beslutningsgang. Dette udmønter sig i  at alle vores bestyrelsesmøder er åbne, hvor alle medlemmer er velkommen og kan deltage i diskussioner, på lige fod med bestyrelsen. Det er også en regel i bestyrelsesarbejdet, at der skal opnå enighed om de emner, der er til debat.

BioDyk har en åben holdning til klubarbejdet. Det er pålagt det enkelte medlem at tage del i ansvaret for klubbens fysiske rammer og det sociale fællesskab på et ulønnet basis . Vores dykkere Instruktørerne  er lønnet. Klubbens fundament er til enhver tid et resultat af dette.

DSC_0136

BioDyk er en meget aktiv klub

Biodyk gør alt for at tage godt imod nye medlemmer. Vi sætter pris på at dele ud af  vores viden og interesse indenfor dykning og udveksle oplevelser, erfaringer for derigennem,  at skabe gensidig kendskab og venskab til hinanden.

BioDyk har et meget højt aktivitetsniveau året rundt og et godt socialt sammenhold. Klubbens medlemmer deltager i forskellige retninger inden for sportsdykning, bl.a. Undervandsmiljø, undervandsfoto, nat/natur dyk, fridykning og UV-jagt og kortlægning og undersøgelse af historiske vrag. Der bliver jævnligt hold foredrag indenfor biologi og arkæologi

BioDyk har 75 aktive  voksenmedlemmer, samt  35 junior  i vores ungdomsafdeling.  I modsætning til de fleste andre dykkerklubber har BioDyk en høj andel af kvindlige medlemmer.

IMG_3305

BioDyk Prioriterer Sikkerhed Højest. 

BioDyk har en fast klubaften hver tirsdag fra kl 19.30, hvor der ordnes udstyr, planlægges ture, fælles spisning og der kan nydes en kold øl eller vand i Fælles saunaen. Biodyk afholder jævnligt kurser indenfor; førstehjælps-og sikkerhed, kørekort til speedbåd, biologiske/arkæologiske foredrag og videreuddannelse af dykkere.

BioDyk har en fast Fredags svømmehals aftnen fra kl.19 til 21:  Benyttes til vandsport,udspring ,uddannelse eller videreuddannelse af sportsdykkere  og  motions svømning
BioDyk her tager vi alle fælles ansvaret for klubbens faciliteter, materiel og aktiviteter: Dette påhviler medlemmerne i fællesskab gennem forskellige udvalg. 
BioDyk er alle medlem af Dansk Sports DykkerForbund og med i den “kollektive dykker” forsikring. Her kan du få mere information om DSF forsikringen og medlemsfordelene: Klik her
Unknown-1                       I BioDyk ejer medlemmerne personlige deres eget dykkerudstyr.