Vejret tegnet godt og Søren havde meldt tur ud. Kai og jeg (Emil) var klar men på tros af mange forsøg kunne vi ikke finde en 4 mand før søndag morgen hvor Sebastian fandt ud af at han ikke behøvet at sove før han skulle på nattevagt. Målet blev Grenå og noget kystnært så Jørgen Strøm blev valgt. Sebastian og jeg skulle binde på hvilket hurtigt blev klaret men desværre syndes jeg vi skulle svømme den forkerte vej så det endte med vi måtte i overfladen for at finde tilbage til vraget.

Tilbage på vraget fandt vi både torsk, glas og påselæn så det var jo ganske udmærket 🙂

IMG_2734

Rester fra køkkenet

På vej tilbage var der også lige en lille stenbider der skulle foreviges.

IMG_2737

De er da søde!

Der blev også bjerget lidt drikkevare fra den gang øl var med poselænslåg.

20170514_121607

Man skal jo være velhydreret  når man dykker!

Oppe igen kom Søren og Kai i vandet de var dog forholdsvist hurtigt oppe igen. De var begge blevet våde og det hjalp jo ikke på temperaturen.

Næste mål blev Prammen som lå lige i nærheden. Ankeret blev hurtigt smidt og så skulle vi lige have lidt overfladetid. Da vi var klar til at greje op var vi drevet en hel sømil væk fra vraget så vi kunne godt regne ud at der var “lidt strøm”!!! Da vi nået bøjen stod der en hel kølvandsetribs efter den så det stod klart at vi skulle i vandet laaangt forand bøjen. Det gik dog fint og strømmen var væk på 3 meter vand. Dykket bød på ganske mange fine torsk så det var jo fint.

Oppe igen var det blevet ret så tåget men med GPS er det jo ikke noget problem at finde i havn selv om vi ikke kunne se noget.

IMG_2738

Søren i tåge

20170514_155523

Det blev da til lidt

20170514_173309Tak for en god tur!

Hilsen Emil