Fladt og klart vand samt en torskekvote der ikke var opbrugt torsdag aften betød at Sebastian, Thomas og jeg (Emil) på vejen hjem bestemte os for at tage af sted igen om fredagen.

En mail skaffet os ikke den 4 mand men efter lidt rundringning og sms skrivning lykkes det at overtale Astrid til at tage med.

Vi kørte fra klubben lidt over kl 14 og samlet Astrid op på vejen. Sebastian nået at holde sig vågen næsten hele vejen op af Fortevej men så var det også slut!

DSC_0095

Sovetryne!

I Grenå fik vi pakket båden og Astrid fik sejlet os sikkert ud til dagens første mål som var prammen. Sebastian bandt på mens Thomas nået bunden.

Thomas kom op og hunde frøs mens Sebastian var ved at gå til af varme.

Her efter var det Astrid og min tur. Vi skiftes til at skyde de fisk vi kom forbi. Astrid startet ud med en fin torsk hvor efter jeg tog en med hånden.

IMG_1317

Astrid roder efter fisk

IMG_1321

Er der nogen der inde?

Og sådan blev vi ved til det blev koldt og vi måtte returnere til det varme overflade vand.

IMG_1322

Måske et nyt net?

IMG_1325

Ok fangst efter første dyk

IMG_1328

Den var fin

 Her efter gik turen til Felecia hvor Thomas og Sebastian igen var første hold. De fandt ikke ankeret men ramte båden med den bøje som Thomas ikke kunne holde fast i…

IMG_1331

Bøje  ved siden af båden – men hvor var vores dykkere?

Vi fandt dem dog og kom selv i vandet. Her viste det sig dog at ankeret havde revet sig løs så det blev et hurtigt dyk! Nå det var så en lektion i hvor omhyggelig man skal være med den slags…

Ankeret kom i en gang til og denne gang var der også et vrag for enden af ankeret.

Sigten var kun godt et par meter og jeg kunne ikke kende stedet vi kom ned… Nå men efter at have svømmet lidt med linehjulet kunne jeg kende det og vi kunne tage resten af dykket uden snor uden at fare vild. Det blev til yderligere et par torsk selv om det et par gange endte lige som når Kasper skyder efter langer…

IMG_1333

Søsol

Oppe igen var bølgerne vokset en del! Vi kom dog i båden og fik sat næsen hjem over hvilket heldigvis var med bølgerne så sejlturen var ikke slem.

IMG_1334

Solnedgang

IMG_1343

Kiks!

Godt i havn hvor vi fik pakket sammen og forsatte mod Biodyk som blev nået inden midnat men så skulle der jo lige renses fisk…

DSC_0099

Der er lidt at gå i gang med…

Vi må snart afsted igen!

Hilsen Emil