I søndags (18. oktober 2020) fik vi fyldt Tornadoen til maksimum med 8 glade mennesker. Kirstine, Rasmus, René, Flemming, Leif, Phillip, nyt medlem Kia og Astrid. Båden kom i vandet ca kl 10 med god sol og så gik turen først mod Sletterhage og derefter mod prammen.

Ved Sletterhage kom Flemming og Phillip og derefter René og Leif i vandet men vi andre solede os i båden og hyggede med kiks og snak. Efter 25 minutters dyk dukkede Flemming og Phillip op et godt stykke agterud- strøm var der i hvert fald nok af! René og Leif var lidt bedre til at finde op samme sted, men begge dyk havde været fine.

Så gik turen videre til prammen der altid er en sikker vinder.

Turen gik ned højre om med første stop ved badekarret, hvor der som sædvanligt gemte sig en lille hummer, men ikke stor nok til at tage med op.

Jagten gik derfor videre og der gemte sig da også nogle flere under vraget samt en lille torsk eller to, men de var desværre uden for rækkevidde. Helt tomhændede kom vi dog ikke op da Kia spottede en der kom løbende over sandbunden og lige i nettet. Resten af dykket nød vi med at se på det flotte vrag og hvad der lever på det.

Oppe i båden fik vi set nærmere på vores hummer. Som vi jo alle kender det ser alting større ud på havbunden og hummeren nåede ikke helt målene og han måtte derfor komme overbords igen. Måske han er klar til at komme med hjem næste år!

Da alle var i båden igen, gik turen tilbage, og en dejlig dykkerdag blev afsluttet med nogle kolde øl og en tur i sauna – i hver fald for Flemming, Kia og Astrid.