Hvilken bedre måde at fejer en afsluttet eksamen på end med en tur til Grenå og så var der tilmed 4 der ville med mig med mødetid allerede kl. 14. Vi blev hurtigt enige om at tage to dyk og så skulle der jo pakkes flasker. Tak for lån af flasker til Thomas, Søren, Rene og Claus.

I Grenå var der godt nok lidt bølger men Hanna fik fint sejlet os ud til positionen. Efter et par ture frem og tilbage lå vi oven på den spanter jeg plejer at binde på og vi kunne smide ankeret. Hanna og mig røg i for at binde på.

IMG_2279

Sjov fisk – Hårhvarre (Zeugopterus puntatus)

IMG_2282

Pigget søsol (Crossaster papposus)

Som altid var der massere af Pigget søsol, taskekrabber, eremitkrebs samt et par fine torsk. Der var også en rigtig stor fin buskhoved men desværre var der ingen af os der nået at få et billed af den før den forsvandt ind under en plade.

Mens vi lå på sikkerheds stoppet kom der en flok store hornfisk forbi så selv her var der sørget for underholdningen. Herefter dykket Jørgen, Kasper og Rasmus. Det lød også til de havde haft fint dyk da de kom op.

Her efter gik turen til Prammen. Her var super sigt og nemt at finde rundt. Der var også torsk og en  fin stenbider.

IMG_2292

Torsk i i lag i kroge og sprækker

IMG_2301

Stenbider – Godt Claus ikke var med.,.

Efter endt dykning her gik turen hjem over og nu var vandet blevet fladt så det blev en af de behaglige ture og vi havde båden oppe at sejle 60 km/t!

IMG_2307

Der er lidt at gå i gang med…

kl. 0:15 var Kasper og jeg færdige med de sidste fisk og kunne sætte næsen hjem over.

Tak for en skøn tur

Hilsen Emil