Tirsdag og på tros af kraftig vind skulle der dykkes. Da traileren til den orange var til rep. lå den allerede inde i havnen så jeg (Emil) hentet den ud til klubben hvor Sebastian, Palle, Pernille, Stig og Astrid stod på. Astrid sejlet os sikkert ud til ydermolen. Palle og Pernille var først i hvor efter Stig og Sebastian fulde efter.

Palle kom op med en fin ising hvor efter det var Astrid og jeg der skulle i vandet.IMG_0631

Konk med tøffelsnegl på huset. 

Jeg var hurtig klar over at der var huld på benet i min dragt! Og vandet er stadig koldt! Efter 3 min var jeg klar til at gå op men jeg nægtet at fryse før en i våddragt. Efter 26 min måtte jeg akende nederlaget. Ja det var mig der ville op først!!!

IMG_0634

Snippe

IMG_0639

Fint begroet i revner og sprækker

IMG_0640 IMG_0643

Fuld fart hjem af!

IMG_0648

Kranerne er ret store når man er tæt på!

IMG_0652

 

Skumsprøjt!

Tak for en god tur og jeg må igang med at lappe dragt…

Hilsen Emil