Der stod torsk på menuen da vi stævnede ud fra Grenå til vraget AS24 i Kattegat. Vejret var egentlig ikke dårligt, svag vind, lettere overskyet, 13C og 2 knobs strøm. Men det var sejlads mod bølgerne, hvilket gav lidt luft under båden en gang imellem.

IMG_0935
Dykkerholdet bestod af Rene O, Emil, Jørgen, Thomas, Stig og undertegnede. Emil var den eneste der havde været på AS24 før, så vi andre var noget spændte på hvad AS24 havde at byde på.

IMG_0934

Dykning i Kattegat er lidt mere udfordrende end Aarhus bugten, især pga strømmen.
Så det var en god øvelse for os andre i at fastgøre ankeret på vraget så båden ikke driver med strømmen. Alle ved at Thomas snakker meget, men de færreste ved nok at han også snakker under vandet, det fandt jeg i hvertfald ud af, kunne dog ikke høre ham så godt da jeg havde en del vand i ørerne.

1skab buskhovde!

IMG_5943

Tåget torsk…
Rene og Emil (UV jagtholdet) fik en del fine torsk med op og Rene var meget stolt af sin store torsk på en cirka 7kg, Emil var umiddelbart ikke imponeret, han mente at man normalt vis fangede MEGET større torsk på denne position.

IMG_5954IMG_5947

Små torsk? men er de taget med hånd?

En rigtig spændende tur der sluttede i klubben ved midnat med rengøring og filetering af torsk. Tak for torsken Rene, også selv om den ikke var så stor 🙂

tak for en god tur drenge

søren

IMG_5949

Tåler det nu også dages lys????