Vi havde længe planlagt en tur til Glatved med bål, natdykning og overnatning på stranden. Vejrudsigten kunne dog ikke bestemme sig for om det skulle regne eller ej så vi endte med at planligge at køre hjem i løbet af natten.

DSC_0133

Fine forhold!

Kasper var først i vandet med en snorkel for lige og finde ud af hvordan strømmen var. Den var bestemt til at have med at gøre så vi hoppet i vandet og skød en masse fladfisk!

IMG_1345

Fin flad

Godt i land igen fik vi tændt op i bålet og gjort fisk klar til bålet.

DSC_0135

Så gøres fiskende klar til bålet

Aftensmaden kom til at bestå af råstegte rodfrugter, salat og fladfisk.

DSC_0136

Spisetid

Sådan fløj tiden afsted og pludselig var det blevet så mørkt at det var tid til et natdyk. Endnu en gang var der fjæsinger over det hele lige som det bestemt ikke var blevet færre fladfisk! Eller det var der jo med det siger noget om hvor meget nemmere de er at se om natten.

IMG_1359

Ulk

IMG_1362

En af de mange tussen fjæsinger

 Oppe igen var månen stået op og bålet brændte stadig. Vi fik pakket sammen og gav os tid til en øl ved bålet inden vi kørte mod Århus. DSC_0138

Månen 

Tilbage i klubben skulle der renses fisk! Og mange af dem! Nå men når først man er igang går det jo ok hurtigt selv om der var mange. Solen nået dog stadig at stå op før vi fik lukket og slukke og kunne køre hjem mod vores senge.

DSC_0141

Det er jo godt klokken kun er 3:00 – OM NATTEN!!

Hvornår skal vi afsted igen? Næste gang så sover vi der ude i stedet!

Hilsen Emil