Søren, Thomas og mig kørte sammen fra klubben mens Morten og vores lokale guid Raied møde os der nede.

Efter lidt bøvl med udstyret lykkes det for alle at komme i vandet. Dykket bød på varmt vand eller rettere det var i hvert fald ikke stift :-). Ud over det var der en ganske fornuftig sigt og en strøm der var perfekt til bare og lade sig stille og roligt flyde med. skønt når man slipper for at svømme!

Som altid bød Lillebælt på massere af farver. Der er jo fyldt med både gule og røde søpung, søanemoner og gevirvamp. Der skulle ledes lidt efter nøgensneglene men de var der! Selv Thomas fik set en vi andre så flere både individer og arter! Der ud over var der også liebhaver snegle altså den slags snegle der har råd til et rigtigt hus (konksnegle). Hus tyve (eremitkrebs) var der også nogle store eksemplarer af!

Længere ude linet bunden en hullet grå ost det skyldes bordemuslinger. Her ude tog strømmen lidt til dog ikke så det blev ubehageligt.

En vigtig sag sikkerhedsudvalget bør behandle er hasarderet kørsel med overlæsset biler på vej på dykker tur men det var selvfølgelig ikke tilfældet på denne tur vel Thomas 🙂 og det mener damen i den Hvide bil på E45 heller ikke…

Tak for en hyggelig dag om vi snart må gentage!

Hilsen Emil