Jeg var i Østjylland denne lørdag og det skulle udnyttes til en dykkertur. Noget jeg måske fortrød lidt da vækkeuret ringet efter kun 3,5 times søvn og julefrokosten dagen for inden godt kunne mærkes…

Nå af sted kom vi da. Det var kun et lille hold denne dag. Kun Sebastian og jeg var klar men så var det jo godt Jørgen fra dykkerklubben Poseidon ville med os.

Båden kom i vandet og vi strøg ud til den famøse silo som Palle har brugt så længe på at lede efter. Fremme på positionen viste det sig at vi ikke kunne få forbindelse til ekkoloddet hvor efter vi hurtigt opgav projektet og forsatte ud til prammen.

Her var Sebastian og jeg hurtigt i vandet med aftale om at vi endnu en gang skulle ind og tømme prammens indre for hummere. Sigten var fantastisk god og vi kom hurtigt inden for. Det var fint som altid men ingen hummere der var store nok. I den ene ende var der to huller der næsten var store nok til at vi kunne komme igennem men også kun næsten. Det må vi have gjort noget ved for rummet inde bagved ser ret så spænende ud.

IMG_1886

God plads og mange hulder at kigge i

IMG_1892

Der var hummer

IMG_1889

Stige

Ude igen efter de sædvanlige 20 min gik det mod overfladen hvor jeg kom i båden og Jørgen i vandet til Sebastian.

Mens de var i rejste bølgerne sig markant så da de kom op valgte vi at sejle hjem over igen.

20161126_131108

Hvide toppe

Tak for endnu en god dag på og i vandet

Hilsen Emil