Nå Kasper og mig har længe snakket om Oddesund og nu lykkes det at finde en strømprognose der passet med vores kalender. Sebastian ville selvfølgelig med men på vej til Århus fik jeg en SMS at han ikke kunne alligevel. Nå det var jo søn for ham. Fremme i Biodyk varet det ikke længe før Sebastian kom kørende med Kasper. Men det var kun for at aflevere Kasper. Sebastians Havde meldt fra til en familie julefrokost for at komme med os men da hans mor havde truet med at slå hånden af ham og gøre ham arveløs hvis ikke han mødte op valgte han alligevel at tage til julefrokost. Jeg tror han endte med at fortryde sit valg…

Vi havde et par sigt meldinger fra Limfjorden for de sidste par dage men ingen af dem var positive. De varieret fra mælk over 2 cm mens den bedste var helt oppe på 50 cm så forhåbningerne var ikke store og faktisk havde vi pakket makkerlinen.

Fremme ved var der sigt men ikke meget af den. Ca 70 cm men det kunne lige gå. Vi kom i vandet på 20 meter rammer jeg bunden. Kigger under den første sten og hiver den første hummer ud. Det er en han så frem med nettet og ned med den. Efter det viser et lille kig på uret 2 min og 6 sekunder :-).

Sådan forsatte det til jeg var i deco og Kasper næsten tør for luft så vi gik i overfladen. På vej op blev der lige tid til lidt billeder af nøgensnegle også.

Der var en

Der var to

Der var mange

Efter lidt overfladetid var det i vandet igen. Men nu var der knald på strømmen så vi kom ikke så langt ud. Her var der ikke så mange hummere og strømmen tog kun til. Vi fik et par hummere men afbrød også ret hurtigt dykket. Men vi manglet nu heller ikke hummer.

Tæt på at være en hummer

Efter en lang køretur ramte vi biodyk igen og endnu senere kunne vi også låse og lukke for idag.

Okay fangst

Vi gør det forhåbentligt snart igen!

Hilsen Emil