Biodyk – nu med fridykker

Der var lagt op til en ”gør det du har mest lyst til under vandet” tur, da Jørgen arrangerede tur rundt på bugten denne varme søndag. Og derfor var der heller ingen som stillede spørgsmål ved at Maria skule skyde fisk og fridykke  og jeg skulle nørde med mit  kamera.

Gregers og Jørgen satte båden i inde i havnen og afhentede os andre og udstyret ved stranden.

Første dyk var på ydermolen, sigten var rigtig fin. Jeg havde aftalt med Maria at jeg skulle tage nogle billeder af hende på jagt efter fisk. Det var bedst at gøre det ved molen, da hun mente at Prammen lå for dybt til at hun ville kunne gøre det der. Det blev til en række billeder af poserende uv jæger med et skarpt ladt våben.

_MRA6784_72_MRA6797_72

Hvad der var uden for kameraets opmærksomhed var at hun skød to torsk den ene på 1,7 kg. Hun kom hen til båden med et smil så stort at hun dårlig kunne have snorklen i munden og med en dramatisk beretning om hvordan hun måtte kramme torsken ind til sig af frygt for at miste den.  Jørgen dykkede med  René , Gregers med Jane og jeg tøffede lidt rundt med dem alle. Tilbage til klubben og fylde flasker og en hurtig mad i munden og så videre til Prammen. Vi fandt den hurtigt ved hjælp af en landpejling, hvilket er noget bedre end en GPS pejling som ikke passer.  Jeg gik i sammen med Gregers og Jane. Vi var dårligt kommet til bunden før vi havde en uv jæger ved vores side, så de 10 meter var åbenbart ikke nogen forhindring eller også  havde Maria så meget adrenalin i blodet efter succes jagten ved molen at intet kunne stoppe hende. Sigten på prammen var rimelig og det var dejligt at komme lidt dybere og blive kølet lidt af efter dyk i varmt molevand og en svedig tur i båden.

_MRA6846_72

Tilbage til klubben – og lige lidt demonstration af dykkerudstyr for nysgerrige børn på en fyldt Bellavue strand.  Jørgen havde købt en arsenal af pølser som kom på grillen.

To dejlige ukomplicerede og hyggelige dyk lå bag os – disse dyk lå meget fint i tråd med vores snak tidligere på ugen, om at have stor bredde og noget for enhver smag, når vi laver ture i klubben.

Stor tak til Jørgen og I andre for en dejlig dag på bugten.

Hilsen Morten