7 biodykker mødtes ved Skødshoved i Arnes sommerhus for at udveksle tanker om udviklingen af vores klub. Arne havde sørget perfekte forhold i et dejligt hus, god mad og søde sager, sundowner på terrassen, 43 grader varmt vildmarks bad og saunatur. I disse gode rammer kom vi vidt omkring i ideer til at styrke Biodyk som klub. 

Søndag stak Jørgen og Stig af fra opvask og rengøring for at hente båden og sejle til Skødshoved for opsamling af Josh og Arne, så vi kunne komme et par gange i vandet. Desværre var halsmanchetten på Josh dragt revnet, så han blev ombord. Først til Sletterhage som bød på fin sigt med god strøm i overfladen, men fredeligt vand i dybet. Fint dyk. Ombord igen kunne Arne konstratere at tørdragten ikke var tæt, så efter frokost ved anker i Begtrup Vig, var det kun Jørgen og Stig som gik til bunds. Knap så god sigt her, men absolut hæderligt vand.
Retur til Skødshoved Havn for at droppe Arne og Josh inden en hurtig tur til Aarhus. Tilbage i klubben fik båden den store rengøring da der var lækket en del olie fra styrekonsollen, tildels pga. overfyldning.
En super god weekend i godt selskab.
Stig