Samsø invitat

Efter flere års pause genoptager vi en gammel Biodyk-tradition med en fælles familie/dykkertur til Samsø i ’Store bade-dags-ferien’ fra 15.-18. maj.

På utallige opfordringer planlægger klubben i år en dykkertur til Samsø, hvor vi har fået mulighed for at leje Lejrskolen Staunsfjord. Den ligger helt perfekt lidt syd for vikingekanalen Kanhave på øens smalleste sted med udsigt og gåaf-stand til vand på begge sider. Mod øst er der udsigt til Stavns Fjord, Langøre Havn og smukke sol-opgange, mens Sælvigbugtens hvide børnevenlige badestrand og smukke solnedgange, lokker få hundrede m mod vest.
Vi har fået et godt tilbud af Allan og Lisbeth, som gennem mange år har udlejet skolen til skoleklasser, familiefester og ferieophold. De håber vist, at vi vender tilbage næste år.
Plads til hele familien Skolen har sengepladser til 35 personer. De fleste køjesenge er fordelt
i fem værelser på 1. salen i hovedhuset fra 1905, men der er også to familieegnede hytter og et anneks på grunden. Der er desuden masser af plads til at slå telte op, hvis børn eller an-
dre foretrækker campinglivet. Vi har lejrskolen fra torsdag til søndag. Torsdag har vi reserveret plads til biler og bådtrailer på færgen fra Hou kl. 18.00. Søndag går det den anden vej kl. 15.45 fra Samsø. Da færgebilletterne er ret dyre, er det vigtigt, at vi sørger for at fylde bilerne.
Dykkeraktiviteter og madhold planlægges, når vi ved, hvem og hvor mange der deltager. Der bliver god mulighed for at teste nogle af Samsøs mange vrag og spændende stranddyk.

Læs mere i den vedhæftede pdf fil med billeder fra stedet Samsø invitation 2014 klik her.

samsoe2014samsoe2014-2