Søren, Jacob og Thomas satte tidligt lørdag morgen kursen mod Søspejderne ved lillebælt!

Der mødes vi med dykkerklubben ”Blæksprutten” fra Lemvig til en hyggesnak, de sidste nyheder fra nord og grundig planlægning af dagens dyk! Jacob og Pia (fra Blæksprutten) havde begge fået nye tørdragter, så de tog deres jomfrudyk sammen for at få afprøvet og fin justeret deres udstyr!

Vi 4 andre satte kursen i den lille gummibåd mod den 2. pille under broen. Søren og jeg skulle dykke først foe en gang skyld! Strømmen så ud til at være lav i overfladen langs pillen , så vi kom hurtigt i vandet og mødes foran pillen som aftalt. Et par meter under overfladen gik det en del stærkere med strømmen og væk blev pillen, vi gik ned på 10 meters dybde og der kom den så en let opad gående strøm, så der lå vi og nød strømdykket……. Vi besluttede os ret hurtigt og at gå i overfladen og satte bøjen op. Vi blev sikkert hentet at båden og sejlet ind imod land til den lille færgehavn. Der tog vi et 30 min. dyk

Generalt var turen til Lillebælt hyggeligt men desværre ikke meget liv på bunden. Tror Bodil har ødelagt det hele. Så må vi bare vente til der igen er kommet masser af liv. Sø anemonerne er allerede startet så det varer ikke længe før der er masser af liv igen.