Fredag midt på eftermiddagen blev båden med 4 BioDykker sat i vandet ved Aarhus havn. Kursen blev sat mod Sletterhage fyret, da de sidste dyk derude havde været fremragende. Anders og jeg var de første de hoppede i på plateauet på ca 12 meter. Da vi nåede bunden var der en del strøm, der var tiltagende i en cirkelform, sigten var under 2 meter. Så efter 45 min var vi ikke lang fra båden, da vi ígen brød vandet!

Da vi sad i båden anbefalde de to andre dykkere ikke at tage deres dyk der, grundet forholdene. Vi satte kursen mod Prammen, hvor vi sendte de 2 andre dykkere i vandet. Der var lidt kurs manipulation og en del meninger…… men vi endte tæt på Prammen, selvom ekkoloddet vise forskelligt …men de fik en del gode oplevelser udover det de havde forventet på vej ned ad ankertovet…….

“En pram er et fartøj der er kendetegnet ved at have flad bund og ofte uden køl. Pramme kan deles i to grupper: Store pramme til transport af varer over vand, og små pramme der har været brugt til fiskeri, persontransport, mm. i indre farvand. Ordet pram er også brugt som skældsord om en båd eller skib i dårlig stand.”