Et snepudret landskab bød velkommen søndag morgen i Skanderborg, men undervejs til Biodyk forsvandt sne og blev blot til lidt frost på græsset. Oliver, Dennis og Jacob var i gang med at rigge op, da Stig ankom til klubben og efter inspektion af havet og vejrudsigt, blev vi enige om at en tur i den sorte til Prammen var muligt.

Ved søsætningen skvatter Stig på rampen med mange forbandelser til følge og et ømt ben, men vi fastholder at tage ud. Broen er taget ind, så udstyr må bæres ombord igennem vandet, afsted kommer vi lidt før 12. Kvik sejlads til prammen med lidt side/medvind og Oliver får parkeret få meter fra vraget.

Dennis og Stig hopper først i, trods dårligt ben hos Stig, men vandgymnastik skulle jo være så godt.

Prammen bød på god sigt, vandet ligger på 5-6 grader, der er stadig godt med liv og en hel del pæne torsk, den “kæmpestore” stod langt inde i vraget, men stor det var den.

Oppe igen efter 43 min kom Jacob og Oliver i og havde et super fint dyk. Det var tiltrængt, da en frisk vind fra syd gav nogen bølgegang og Jacob var blevet lidt kvalm ombord, så er det godt at komme ned under bølgerne.

Hjemturen gik fint trods krappe bølger fra syd. Landsætning af båden gik OK trods brydende bølger, men opkom vi – Stig var mest på sidelinjen med gode råd pga dårligt ben. En enkelt bølge bagfra fik sent en del vand ombord, så batterikassen blev bordfyldt, den er tømt og tørret igen. Sauna varmede de forfrosne kroppe op igen.

Lidt sne og slud, frisk vind, temperatur et par grader over frysepunktet – herligt dykkervejr 👌